Nyheter

Obligatorisk Ventilations Kontroll (OVK) sker i lägenheterna onsdag 24/11 klockan 08-16.00 (2021-11-05)

Vart sjätte år skall en Obligatorisk Ventilations Kontroll (OVK) utföras i alla flerfamiljefastigheter. Både lägenheter och allmänna utrymmen berörs. Syftet är att se till att god ventilation finns i samtliga utrymmen. Linus Söderstjerna som är ventilationstekniker på Bravida, utför på uppdrag av Riksbyggens vår OVK.

Talong kommer delas ut i postfacken den 10/11: på denna skall medlem ange om 1. medlem är hemma under dagen och/eller 2. att det är OK för Bravida att gå in i lägenhet med huvudnyckel om man inte är hemma. OBS! att i alternativ 2 så skall ytterdörren endast låsas med iLoq-nyckeln inte med nio-tillhållarlåset överst. Talong innehåller kontaktdetaljer till Linus på Bravida om det finns frågetecken. Vi kan tyvärr inte ange ungefärliga tider när Linus kommer till respektive lägenhet, så är ni osäkra om ni kommer vara hemma hela dagen 08-16.00, godkänn också att huvudnyckel får användas.  

Talong skall lämnas underskriven senast den 23/11: i styrelsens postfack i 19 & 21 (det är självklart lämpligt att lämna den tidigare!).

Undertecknad kommer möta upp Linus på morgonen den 24/11 kring 08.00 då inspektionen börjar. Plan är att den skall vara slutförd till 16.00 samma dag.

Hälsningar Styrelsen/gm Johan Nordin